Selecteer een pagina

De drijvende krachten achter de praktijk

Over Astrid en Theo

Astrid Berkers

‘Ik heb een lijntje met boven of hoe je het daar ook wilt noemen’

Met meer dan drie decennia ervaring in maatschappelijk werk en spirituele hulpverlening, ben ik gepassioneerd om mensen te helpen hun innerlijke kompas te vinden en te volgen.

Geboren onder het sterrenbeeld Leeuw in 1962, heb ik altijd een diepe verbinding gevoeld met het universele, het licht, en de andere dimensies die ons omringen. Mijn reis naar spiritualiteit begon al vroeg, maar het duurde even voordat ik volledig durfde te omarmen wat ik intuïtief wist. In mijn praktijk komen mijn heldervoelende en helderwetende kwaliteiten volledig tot hun recht.

Ik geloof sterk in de kracht van de tarot als een eeuwenoud en symbolisch hulpmiddel om inzicht te krijgen in de verschillende aspecten van ons leven. Met een verzameling van 78 kaarten, gebruik ik de tarot niet om toekomstige gebeurtenissen te voorspellen, maar eerder als een gids om te verkennen welke keuzes voor ons liggen en welke kansen zich aandienen, of het nu gaat om relaties, werk, of persoonlijke groei.

Mijn benadering is uniek door mijn combinatie van intuïtie, nuchterheid en mijn achtergrond als maatschappelijk werker. Ik geloof sterk in het bieden van concrete en praktische begeleiding, waarbij ik mijn verbinding met het spirituele combineer met mijn professionele vaardigheden.

Of je nu aan het begin staat van je spirituele reis of al een gevorderde beoefenaar bent, mijn praktijk verwelkomt iedereen die op zoek is naar helderheid, inzicht en groei. Ik ben dankbaar voor het vertrouwen dat mensen uit alle hoeken van het land in mijn praktijk stellen en kijk ernaar uit om ook jou te begeleiden op jouw pad van zelfontdekking en transformatie.

Theo van Alphen

‘Overal is energie’

Welkom bij mijn praktijk, waar ik, Theo van Alphen, mijn passie voor energetische heling en balans met jou deel. Geboren onder het sterrenbeeld Leeuw, groeide ik op als het vierde kind in een gezin van acht, en ontwikkelde ik al vroeg een sterke gevoeligheid voor de sfeer en energie om me heen.

Deze gevoeligheid bleek een uitdaging te zijn in mijn arbeidersmilieu, waar snel geld verdienen de norm was. Als jonge jongen belandde ik dan ook al op de bouw. Maar na de bouwcrisis besloot ik mijn pad te verleggen en begon ik aan een studie, uiteindelijk resulterend in een HBO-diploma in cultureel werk.

Ondanks deze verandering bleef mijn sensitiviteit voor energie en het aanvoelen van pijn bij mensen aanwezig. Ik besloot deze gave serieus te nemen en verdiepte me in diverse vormen van energetische heling, zoals Egyptian Healing en Reiki, waarin ik zelfs de titel van Master behaalde. Om een dieper begrip te krijgen van energie en meridianen volgde ik ook een opleiding in Chinese Geneeswijze.

Mijn specialisatie ligt in Shiatsu Massage, een holistische benadering die de energie in het lichaam in balans brengt. Tijdens een consult combineer ik de kracht van Reiki met de helende aanraking van Shiatsu, wat zowel fysiek als mentaal diepgaande resultaten kan opleveren. De massage biedt niet alleen ontspanning, maar werkt ook door op een dieper niveau.

Daarnaast ben ik dankbaar voor mijn vermogen om contact te maken met jouw energie, wat soms zelfs informatie kan onthullen van overleden dierbaren die jou iets willen vertellen of je willen ondersteunen. Hoewel dit niet op verzoek gebeurt, kan het een waardevol onderdeel zijn van een consult.

Ik kijk ernaar uit om jou te verwelkomen in mijn praktijk en je te begeleiden op jouw reis naar innerlijke harmonie en welzijn.